reede, 21. mai 2010

19 aastat ema


T@na mul siis selline t@htp@ev.Ei liialda kui ytlen, et p@evad ja aastad on m88dunud lennukiirusel. Niiet t@iskasvanu valmis ja varsti pesast v@lja lennanud;) Mis teeb sydames muidugi kurvaks, aga mitte sellest ei tahtnud ma r@@kida .
Meil siin P6hja Walesis on erakordselt soe. Ei oskagi t@pset kraadi m@@ratleda , 6ues kraadiklaasi pole. Pakun umbes +25 varjus, p@ike p@ev l@bi ja v@hene tuul. K6igist nendest kordadest, mil olen siin olnud, k6ige ilusam ilm. Pysivalt ilus.
K@isime niisama kohaliku kaubandusega tutvumas (p6hiliselt muutusteta v6rreldes eelmise korraga) ja raamatukogus. Raamatukogu on siin t6eline rahvaasutus. Valjuh@@lselt vesteldakse, lapsed jooksevad sisse v@lja ....Raamatute klassifitseerimine on ka omajagu huvitav. Ilukirjanduses perekonnanimede j@rgi , aga samas eraldi ka krimkad, noortekad ja veel pehmekaanelisi ma ei tea mis tunnuse j@rgi .
M@rkasime ka et paljudel majadel on lipud lehvimas. Need on jalgpalliv6istkondade lipud. Igal maal oma rahvuslik spordiala: kui Praha lennujaamas n@idati j@@hoki ylekannet, siis siin on suureks armastuseks jalgpall;)
6htupoole k@isime veel apteegis arstirohtude j@rgi . Siinne "digiretsept" toimib nii. Patsient teatab arstile, et soovib rohtusid (korduvretsept). Arst viib rohtude nimetused apteeki ja teatud aja p@rast saab patsient oma pakikese k@tte . Tasuta loomulikult.

Kommentaare ei ole: